Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Αίτηση Συνεκδίκασης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ – YΠΟΜΝΗΜΑ

Αρ. Πρωτοκόλλου: __________________

Ημερομηνία: ____ / ____ /20____

ΤOY / ΤΗΣ
Όνομα: ____________________________ Επώνυμο: __________________________
Όνομα Πατρός: ____________________ Κάτοικος: __________________________
Οδός: ____________________ Αρ.: ____
Α.Δ.Τ.: _____________________________
Α.Φ.Μ.: ____________________________ Τηλέφωνο: ________________________
E-Mail: ___________________________
ΠΡΟΣ:
Εισαγγελία Πρωτοδικών ___________________
Ενταύθα
Κύριε Εισαγγελέα. Σας καταθέτω τούτη τη δήλωση εφαρμογής του άρθρου 120 (σχετικό 1) την οποία έχω καταθέσει και προς πάσα αρμόδια Αρχή προκειμένου να σας ενημερώσω, για την κατάσταση κατοχής που επικρατεί στην πατρίδα μας, αλλά και για την επίσημη θέση μου σχετικά με την αντίσταση που προβάλλω κατά της κατοχής

Σας ενημερώνω με αυτήν επίσης, ότι εις βάρος της δικαιοσύνης της πατρίδας και του Συντάγματος, διαπράττεται συνεχόμενα απ τις 24/11/2011 παράλειψη διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας. Παράλειψη κακουργηματική που όπως και σεις γνωρίζετε συνιστά κατοχή. Καθώς η εν λόγω παράλειψη συμφέρει μόνον τον εχθρό της πατρίδας και κανέναν άλλον.

Σας ενημερώνω επίσης ότι βρίσκομαι επίσημα και από κοινού μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μου σε διαρκή ετοιμότητα για την υπεράσπιση της πατρίδας και την αποτίναξη της κατοχής χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο έτσι όπως το άρθρο 120 του Συντάγματος επιβάλλει στον κάθε πολίτη να πράξει όταν καταλύεται και όταν η πατρίδα βρίσκετε υπό κατοχή ξένων δυνάμεων.

Σας ζητώ να κρίνετε την υπόθεση μου απ το γεγονός ότι τελούμε υπό κατοχή, ότι βρίσκομαι σε διαρκή ετοιμότητα για την απελευθέρωση της πατρίδας με το όποιο τίμημα, αλλά και απ αυτά τα πραγματικά περιστατικά που σας καταθέτω, ήμουν εντάξει ανελλιπώς σε όλες τις υποχρεώσεις μου και την διαβίωση της οικογένειας μου με ανάγκασαν να μην μπορώ πλέον να είμαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις μου και να μην μπορώ να συντηρήσω την οικογένεια μου ούτε στα προς το ζην, διότι δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της κατοχής της πατρίδας η οποία είχε αντίκτυπο και στην ψυχική και οικογενειακή μου ηρεμία.

Σας ζητώ επίσης σύμφωνα με το άρθρο 246 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας την συνεκδίκαση της υπόθεσης μου μαζί με την αναφορά καταγγελία μου που έχω καταθέσει από τις ____ / ____ / 20____ και με Αρ. Πρωτοκόλλου ________________________, στο Α.Τ. ____________________ και να με απαλλάξετε από κάθε ποινή ή κατηγορία που έχει το υπό ξένη κατοχή και εσχάτη προδοσία Ελληνικό κράτος σχηματίσει εις βάρος μου.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ (ΣΧΕΤΙΚΟ-1)

__________________, ____ /____ / 20____

Ο / Η Αιτ _______

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *