Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΔΗΛΩΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Εγώ ο/η εκτελών το test ανίχνευσης _____________________________________ ειδικότητα / ιδιότητα __________________________ βεβαιώνω υπεύθυνα ότι το περιεχόμενο του rapid test, pcr test, self test _____________________ επωνυμία εταιρείας παραγωγής _____________________ για ανίχνευση του COVID-19,

1. Έχει ποσοστό επιτυχίας ανίχνευσης του Covid-19 που να είναι 100%.

2. ΔΕΝ προκαλεί μόλυνση στο περιβάλλον όταν το πετάμε μετά την χρήση στους απλούς κάδους απορριμμάτων από το αντιδραστήριο υγρό που περιλαμβάνει η συσκευασία ή από τα υπόλοιπα αντικείμενα που επίσης περιλαμβάνει η συσκευασία και δεν υπάρχει περίπτωση διασποράς του Covid-19 σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε όσους τυχόν έρθουν σε επαφή με αυτό κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους υπαλλήλους του δήμου, ή ρακοσυλλέκτες ή να προκληθεί άλλο πρόβλημα υγείας στο παιδί μου, την οικογένεια μου ή τους συμπολίτες μου.

3. Ότι έχει αρθεί η απαγόρευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004, EEL 178/17-7-03) για την κυκλοφορία του υλικού αιθοξυλιωμένη εννευλοφαινόλη η οποία είναι το υλικό του αντιδραστηρίου που περιλαμβάνει το SARS-Cov-2 Rapid AnKgen Nasal Test σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, και που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή απαγόρευση και τον κατασκευαστή του SARS-Cov-2 Rapid AnKgen Nasal Test η χρήση του δεν προορίζεται για την οικία αλλά στην βιομηχανία και από επαγγελματίες και μόνο αν αποτεφρωθεί μετά την χρήση του στην βιομηχανία.

4. Αυτό το test είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους μολυσματικούς παράγοντες.

5. Είναι απολύτως ασφαλής η χρήση του.

Αυτό το test το παρέχω σήμερα στον / στην

Όνομα Επίθετο _______________________________________ Α.Μ.Κ.Α _________________________

Ημερομηνία γέννησης ________________ Διεύθυνση Κατοικίας __________________________________

Τηλ. Επικοινωνίας _________________________

Την ώρα του test ο εξεταζόμενος βρέθηκε υγιής χωρίς συμπτώματα.

Βεβαιώνω ότι το τεστ, είναι εντελώς ακίνδυνο, για την ζωή και την υγεία του εξεταζόμενου, χωρίς έμμεσες και άμεσες παρενέργειες, τώρα ή στο μέλλον, με συνέπειες ή όχι θανατηφόρες.

Τυχόν εμφάνισης οποιασδήποτε φυσικής και ψυχολογικής ζημίας παρουσιαστεί, υποχρεούμαι να αποζημιώσω, χωρίς χρονοτριβή και άνευ δικαστικής αποφάσεως τον παθόντα ή την οικογένεια του, ή τους κηδεμόνες.

Πριν την εξέταση, ενημέρωσα πλήρως για πιθανές παρενέργειες, όπως και την σύνθεση του test και παρεδόθη το φύλλο οδηγιών στον εξεταζόμενο ή στους κηδεμόνες.

Τόπος _____________ Ημερ/νία ___________

όνομα και υπογραφή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *