Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Καταστημάτων

Print Friendly, PDF & Email

ΠΡΟΣ

———————————————————————————————————- ———————————————————————————————————-

Αγαπητοί Κύριοι,

παρατήρησα ότι οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (Κ.Υ.Α.) που εκδίδονται από την κυβέρνηση, σας δημιούργησαν κάποια σύγχυση με αποτέλεσμα να εκδώσετε οδηγίες οι οποίες είναι κατάφορά παράνομες και αντισυνταγματικές.

Συγκεκριμένα επιβάλλετε τη ιατρικές πράξεις στους υπαλλήλους σας και τους έχετε δώσει εντολές να μην εξυπηρετούν όσους πελάτες δεν φοράνε μάσκα, δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή δεν επιδείξουν αρνητικό τεστ ανίχνευσης κορωνοιού, γεγονός που παραβιάζει το Σύνταγμα, το Ενωσιακό Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις που έχουν περάσει και στο Εθνικό αλλά και στο Ενωσιακό Δίκαιο με Συνταγματική Ισχύ όπως είναι ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας.

Εδώ θα ήθελα να σας τονίσω ότι η επιβολή ιατρικής πράξης χωρίς συναίνεση συνιστά βασανιστήριο και τιμωρείται με τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή. (137Α Π.Κ.)

Συνέπεια αυτής της πολιτικής σας θα είναι να μηνύσω τους υπαλλήλους σας και τους υπεύθυνους του κατασταστήματος. Σε δεύτερο χρόνο θα μηνύσω κι εσάς ως ηθικό αυτουργό, αν κάποιος υπάλληλος θα διανοηθεί να μη με εξυπηρετήσει.

Εκτός από Ηθικοί Αυτουργοί, επειδή έχετε και οργάνωση και δομή και ιεραρχία, συνιστάτε και Εγκληματική Οργάνωση, αδίκημα το οποίο αποτελεί ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (187 Π.Κ.). Άρα οι ποινές σας θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των υπαλλήλων σας. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μηνυθείτε και από τους ίδιους τους υπαλλήλους σας για τα παραπάνω εγκλήματα.

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να συμβουλευτείτε τους δικηγόρους σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και πληρώνετε και τρελές αποζημιώσεις και να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για την αποφυγή παρεξηγήσεων.


Με εκτίμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *