Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΕΝΣΤΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

ΟΝΟΜΑ …………………………………………………….

ΕΠΙΘΕΤΟ …………………………………………….…….

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ……………………..…………….…………..

Οδός ………………………………….…..… αρ……………

Τ.Κ…………………Πόλη ……………………………

ΤΗΛ………………………………………………..…..

email: ……………………………………………………….

ΠΡΟΣ
Κύριον/α _________________________________________
που ασκεί καθήκοντα Διοικητή /Προϊσταμένου
στο _______________________________________________

Θέμα: Επίδειξη/γνωστοποίηση της Αρμοδιότητάς σας.

Έχοντας υπ’ όψιν:

  • 1. Το υπ. Αρ…………………………….. έγγραφο – απόφαση σας δυνάμει του οποίου τίθεμαι από εσάς σε αναστολή.
  • 2. Το Διοικητικό Δίκαιο και των Διατάξεων περί: αρμοδιοτήτων – έκδοση αποφάσεων , κανονιστικών πράξεων, υποχρεωτικότητα δημοσίευσης της αρμοδιότητας και περί ανυπόστατων πράξεων.
  • 3. Την παράγραφο 1 και 3 του Νόμου 3528/2007 (Υπαλληλικός Κώδικας) περί ευθύνης και έλεγχο νομιμότητας των πράξεων της Αρχής.

Παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε άμεσα την Διάταξη της Αρμοδιότητάς σας που ρητά σας καθιστά αρμόδιο να θέτετε σε αναστολή ανεμβολίαστο υφιστάμενο Πρόσωπο . Η Μεταβίβαση Αρμοδιότητας είναι συγκεκριμένη πράξη (δεν είναι ΚΥΑ η Νόμος) και υπόκειται σε συγκεκριμένους αυστηρούς Κανόνες του Διοικητικού Δικαίου, βάση των οποίων ο Προϊστάμενος της Αρχής (Υπουργός), μεταβιβάζει την αρμοδιότητά του προς εσάς. Η μη γνωστοποίηση της Αρμοδιότητά σας, θα σημαίνει ότι η απόφασή σας η οποία με θέτει σε αναστολή, είναι Ανυπόστατη Πράξη και δεν λαμβάνεται υπόψη. Δηλώνω δε, ότι θα ασκώ ανελλιπώς τα καθήκοντα μου έως ότου μου γνωστοποιήσετε την Διάταξη που σας καθιστά Αρμόδιο.

Σύμφωνα με την νομική έρευνά μου, τέτοια αρμοδιότητα παρέμβασης/επιβολής στην προσωπικότητα των ανθρώπων μέσω απαίτησης βιοϊατρικών πράξεων ουδείς έχει και η επιβολή τέτοιων Πράξεων συγκαταλέγεται στα Διεθνή Εγκλήματα (βασανισμού και εξόντωσης), τα οποία υπόκεινται στον έλεγχο των Διεθνών ποινικών Δικαστηρίων και του Θεσμικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής ΄Ένωσης για την παραβίαση του χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου. Εάν και εφόσον δεν μου επιδείξετε/γνωστοποιήσετε την αρμοδιότητα σας, οποιαδήποτε παρεμπόδιση στην άσκηση των υπαλληλικών μου καθηκόντων, ή η περικοπή του μισθού μου για αξιοπρεπή διαβίωση, επιφέρει τις κυρώσεις των άνω Δικαστηρίων, καθώς και την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, για την προσβολή του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας ως μη τηρήσας την υπογραφή του, στις ανωτέρω Διεθνείς Συμβάσεις.

________________, _____ / _____ /20____

Μετά τιμής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *