Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

ΔΗΛΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Υπέρ Του Συντάγματος

Print Friendly, PDF & Email

ΔΗΛΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΟΥ / ΤΗΣ
Όνομα: ________________________________ Επώνυμο: ______________________________
Όνομα Πατρός: ________________________
Α.Δ.Τ.: ________________________________
Κάτοικος: ______________________________
Οδός: _____________________ αρ.: ________
Τηλέφωνο: _____________________________
E-Mail: _________________________________
Ως φυσικό πρόσωπο και βάσει της αναφοράς – καταγγελίας με αριθμό πρωτοκόλλου ______________________ που κατατέθηκε την _____ / _____ / ________ στο αστυνομικό τμήμα __________________________________,
διαχωρίζω τη στάση και τη θέση μου από κάθε είδους βίας και ακραίες συμπεριφορές που ενδεχομένως εμφανιστούν στο μέλλον.

Δίνω τον προσωπικό μου αγώνα για την Πατρίδα όπως το ίδιο το Σύνταγμα επιτάσσει και δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω κανέναν να αμαυρώσει αυτό τον αγώνα.

Δεν έχω καμία σχέση με πρόσωπα που επικαλούνται το Σύνταγμα και τους νόμους προς ιδίων όφελος και τους απαγορεύω ρητά να χρησιμοποιούν το όνομα μου, τα προσωπικά μου δεδομένα και την υπογραφή μου.

Όλες μου οι ενέργειες είναι νόμιμες βάσει των συνταγματικών δικαιωμάτων μου, που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα τους νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πέραν των νόμιμων δεν με εκφράζει.

Δηλώνω πίστη και αφοσίωση στην Πατρίδα, στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, σέβομαι τους θεσμούς και δεν αναγνωρίζω πρόσωπα και ενέργειες που είναι ενάντια σε αυτά. Δεν ανήκω σε κανέναν φορέα, κίνημα, οργάνωση, σωματείο, ή πολιτικό κόμμα, δεν υποκινούμαι ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός. Υπηρετώ την Πατρίδα, υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και όλες μου οι ενέργειες είναι υπέρ αυτών.

Μετά Τιμής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *