Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Διαδικασία κατάθεσης εγγράφων σε εμβολιαστικά κέντρα

Print Friendly, PDF & Email
  • 1. Αφού έχετε κλείσει ραντεβού εμβολιασμού, στο εμβολιαστικό κέντρο θα σας δώσουν να συμπληρώσετε ένα έντυπο σαν αυτό ή κάποιο παρόμοιο. Συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο και απαντάτε σε όλα ΟΧΙ εκτός από το σημείο που αναφέρει για αλλεργίες που απαντάτε ΝΑΙ. Αν ζητήσουν λεπτομέρειες τους λέτε ότι σας είχε τσιμπήσει σφήκα και πήρατε κορτιζόνη.
  • 2. Έχετε μαζί σας τα έντυπα Αίτηση 1, Aίτηση 2 και την Iατρική Bεβαίωση Eμβολιασμού, και δίνετε στο γιατρό συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο και την πρώτη αίτηση και ζητάτε να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο που πρόκειται να σας κάνουν εγγράφως. Θα προσπαθήσει να σας αποφύγει με διάφορες δικαιολογίες αλλά επιμένετε να δείτε τον υπεύθυνο του κέντρου.
  • 3. Δίνετε και τα τρία έντυπα στον υπεύθυνο και του ζητάτε να σας απαντήσει. Δεν θα πάρετε καμία απάντηση φυσικά και ζητάτε να παραλάβει τα έγγραφα και να σας δώσει αριθμό πρωτοκόλλου. (καλό είναι να προτιμήσετε πρωινά ραντεβού για να είναι κάποιος στο πρωτόκολλο) Αν παραλάβουν τα έγγραφα έχει τελειώσει το πρώτο μέρος της δουλειάς μας. Αν δεν παραλάβουν έχετε δύο επιλογές:
  • α) καλείτε την Άμεση Δράση
  • β) τα καταθέτετε με δικαστικό επιμελητή
  • 3. Αφού πάρετε τον αριθμό πρωτοκόλλου σε μία ή δύο μέρες καταθέτετε την Aίτηση 3

Εννοείτε ότι όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία κάνετε τη σχετική μήνυση στο εμβολιαστικό κέντρο και στους αστυνομικούς της Αμέσου Δράσεως αν αρνηθούν να κάνουν το καθήκον τους.

Οδηγίες υπάρχουν και στο άρθρο της Άννας Παγκράτη εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *