Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Μήνυση Κατά Πάντων

Print Friendly, PDF & Email

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ _____________

με την διαδικασία του Κατεπείγοντος προκειμένου να ελέγξουν ποινικά και πειθαρχικά τον εγκαλούμενο.

Υπόψιν του κάθε πολίτη καθώς η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και τις αρμοδιότητες που του παρέχει το Σύνταγμα στις περιπτώσεις όπως ετούτη, όπου ο εγκαλούμενος/η /οι συνεργεί άμεσα σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.

Αρ. Πρωτοκόλλου: __________________

Ημερομηνία: ____ / ____ /20____

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΑΦΟΡΑ

ΤOY / ΤΗΣ
Όνομα: ____________________________
Επώνυμο: _________________________
Όνομα Πατρός: ___________________
Κάτοικος: _________________________
Οδός: ____________________ Αρ.: ____
Α.Δ.Τ. _____________________________
Α.Φ.Μ. ____________________________
Τηλέφωνο: _______________________
E-Mail: ___________________________

ΚΑΤΑ
Όνομα: ____________________________
Επώνυμο: _________________________
Όνομα Πατρός: ___________________
Κάτοικος: _________________________
Οδός: ____________________ Αρ.: ____
Α.Δ.Τ. _____________________________

Όνομα: ____________________________
Επώνυμο: _________________________
Όνομα Πατρός: ___________________
Κάτοικος: _________________________
Οδός: ____________________ Αρ.: ____
Α.Δ.Τ. _____________________________
Κύριε Εισαγγελέα,
Με την παρούσα μήνυσή μου ΕΓΚΑΛΩ ενώπιόν σας τον εγκαλούμενο και τον καταμηνύω για :
1. Συνέργεια και συγκάλυψη του διαρκούς κακουργήματος της Εσχάτης Προδοσίας.
2. Απόπειρα υπόθαλψης στοιχείων που αφορούν το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας.
3. Εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας.
4. Σφετερισμό εξουσίας.
5. Παράβαση καθήκοντος.
6. Κατάχρηση εξουσίας.
7. Απιστία προς το Σύνταγμα, το Έθνος, την πατρίδα τους πολίτες και την υπηρεσία.
8. Απόπειρα μόνιμης εγκαθίδρυσης της κατοχής της Χώρας.
9. Συνέργεια σε γενοκτονία των Ελλήνων.
10. Εσχάτη Προδοσία με βάση το άρθρο 134 παρ. 2 αφού εξαιτίας της θέσης του παραβίασε τα θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μου, καταλύοντας το Σύνταγμα και καταστρατηγώντας όλες τις Διεθνείς Συμβάσεις που τα προασπίζουν και τα προστατεύουν.
11. Παρεμπόδιση του έργου που το Σύνταγμα όταν καταλύεται, επιβάλει στον κάθε πολίτη προς την αποτροπή της κατάλυσης του και προς την επαναφορά στην ομαλή του λειτουργία.

Όλα τα παραπάνω με δόλο, βάσει της αναφοράς καταγγελίας μου με αρ. Πρωτοκόλλου ______________________ που κατατέθηκε την _______________________ στο αστυνομικό τμήμα _______________________________ διότι πρόκειται για υπάλληλο – λειτουργό με αντικείμενο την διερεύνηση της εφαρμογής ή μη του Νόμου και πόσο μάλλον αυτή του Συντάγματος που είναι οι θεμελιώδης νόμοι μιας οργανωμένης κοινωνίας. Δηλώνω πολιτικός ενάγων και για τυχόν έξοδα θα προβώ στην πληρωμή των όταν η υπόθεση πάει στην έδρα του δικαστηρίου.

Ζητώ:

  • α) Να ξεκινήσει η διαδικασία του αυτεπάγγελτου και την αυτόφωρη σύλληψή του.
  • β) Την παραδειγματική τιμωρία του εγκαλούμενου για την παραπάνω ποινικά κολάσιμη πράξη εις βάρος μου, εις βάρος του Συντάγματος της πατρίδας και του δημοσίου συμφέροντος.
  • γ) Την άμεση λύση της υπαλληλικής του σχέσης, την ατιμωτική απόταξή του από το σώμα, την ικανοποίηση μου για ηθική βλάβη που υπέστην, το συμβολικό ποσό των __________ ευρώ με κάθε επιφύλαξη, ποσό το οποίο θα χρησιμοποιήσω προς την περάτωση του έργου που το καταλυμένο Σύνταγμά μας υποχρεώνει τον κάθε πολίτη να προβεί προς την αποτροπή της κατάλυσης του.

ΔΙΟΤΙ:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σχετικά επισυναπτόμενα:

  • 1)
  • 2)
  • 3)
  • 4)
  • 5)

__________________, ____ / ____ / 20___

_____ Εγκαλ________

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *