Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Χρήση Τεστ Αυτοδιάγνωσης (SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Test)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΙΤΗΣΗ

Θέμα: Χρήση Τεστ Αυτοδιάγνωσης (SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Test).

Προς:
(Γραμματεία – Πρωτόκολλο)
Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ)
Αγράφων 3-5 Μαρούσι. Τκ. 15123
Τηλ. 210 5212062-063

Παρακαλώ να μου στείλετε Αριθμό πρωτοκόλλου

Αγαπητοί Κύριοι,
Έχοντας κάθε έννομο συμφέρον και με βάση το άρθρο 5 Α του Συντάγματος και το άρθρο 12 του νόμου 3418/2005 και επειδή ανησυχώ για την υγεία μου και την υγεία των παιδιών μου και των συμπολιτών μου, θα ήθελα να με διαβεβαιώσετε για τη χρήση των τεστ αυτοδιάγνωσης SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Test όπως το Σύνταγμα και ο παραπάνω νόμος ορίζει.
Συγκεκριμένα θα ήθελα να με διαβεβαιώσετε ότι η χρήση του τεστ αυτού που επιβάλλεται να χρησιμοποιήσω στο παιδί μου προκειμένου να προσέλθει στο σχολείο του και να παρακολουθήσει το μάθημα του όπως ορίζει το Σύνταγμα Άρθρο 16 παρ. 1,2,3, και 4

 1. Έχει ποσοστό επιτυχίας ανίχνευσης του Covid-19 που να είναι 100%.
 2. Δεν προκαλεί μόλυνση στο περιβάλλον όταν το πετάμε μετά την χρήση στους απλούς κάδους απορριμμάτων από το αντιδραστήριο υγρό που περιλαμβάνει η συσκευασία ή από τα υπόλοιπα αντικείμενα που επίσης περιλαμβάνει η συσκευασία και δεν υπάρχει περίπτωση διασποράς του Covid-19 σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε όσους τυχόν έρθουν σε επαφή με αυτό κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους υπαλλήλους του δήμου, ή ρακοσυλλέκτες ή να προκληθεί άλλο πρόβλημα υγείας στο παιδί μου, την οικογένεια μου ή τους συμπολίτες μου.
 3. Ότι έχει αρθεί η απαγόρευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004, EE L 178/17-7-03) για την κυκλοφορία του υλικού «αιθοξυλιωμένη εννευλοφαινόλη» η οποία είναι το υλικό του αντιδραστηρίου που περιλαμβάνει το SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Test σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, και που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή απαγόρευση και τον κατασκευαστή του SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Test η χρήση του δεν προορίζεται για την οικία αλλά στην βιομηχανία και από επαγγελματίες και μόνο αν αποτεφρωθεί μετά την χρήση του στην βιομηχανία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω την άμεση απάντηση σας, θυμίζοντας σας ότι σε αντίθετη περίπτωση παραβιάζεται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μου που αφορούν την υγεία και την πρόσβαση σε ενημέρωση και που το Σύνταγμα και ο νόμος 3418/2005 κατοχυρώνει, με πιθανό αποτέλεσμα να βρεθείτε αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση
Θεματοφύλακας Α120Σ
Μπάκολης Εμμανουήλ

Η αίτηση έχει κατατεθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση protokollo@eody.gov.gr με αριθμό πρωτοκόλλου: ΚΠ 15246 / 28-06-2021

2 σχόλια

 1. Πενθεσίλεια
  Πενθεσίλεια 14/09/2021

  Θα ήθελα να ρωτήσω αν έλαβε απάντηση τελικά στην αίτηση του ο κος Μπακολης και ποια ήταν αυτή η απαντηση

  • Manos Bakolis
   Manos Bakolis 14/09/2021

   Δυστυχώς δεν έλαβα ποτέ απάντηση…. αν κάποια στιγμή συμβεί αυτό να είστε σίγουρος θα την αναρτήσω για να ενημερωθεί όλος ο κόσμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *